Dansare Till Videoproduktion

Hej!

Nu söker vi dansare till en video som kommer spelas in i slutet av maj. Du behöver inte vara ett proffs - men vi ser att du har dansvana (i hiphop och/eller jazzfunk), kan ta koreografi, är 12-25 år och är en utåtriktad person som är social, glädjespridande samt gillar att vara framför kameran.

Projektet leds av Emma Richter-Larsson som är dansproduktionsansvarig över Showreel Syndikat och grundare till Stockholm Dance Team. Detta är ett mindre projekt där ingen ersättning i form av lön kommer kunna åtgå till dansarna. Vi vill inte stödja ersättningslösa jobb. Det vi istället har att erbjuda är att om man medverkar i denna, så han man förtur till att vara med i Showreel Syndikats kommande produktioner – alltså vi väljer i första hand från den grupp dansare som är med i detta projekt, innan vi går igenom de sökande som går igenom vår audition. (Nästa stora projekt är i höst/vinter 2016.)

Ett till två reptillfällen på två timmar kommer tillkomma innan inspelning (Man måste medverka på minst ett av dessa rep för att medverka på inspelning som är vid ett tillfälle).

Denna video kommer användas i främst som marknadsföringssyfte för kursstarten i höst för Stockholm Dance Team, men den planerar också att visas på filmfestivaler/tävlingar och läggas upp på YouTube. En releasefest där filmen kommer premiärvisas för första gången kommer även anordnas.

Vid ansökan, så önskar vi gärna en video när du dansar, eventuellt att du beskriver dina styrkor och svagheter som dansare, eftersom vi inte kommer ha någon audition till detta projekt.

Varma hälsningar,
Emma R-L

www.stockholmdanceteam.se
http://info260034.wix.com/stockholmdanceteam
http://emma19956.wix.com/showreelsyndikat


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb