Kvinna och man i spelåldern 20-35 år sökes till experimentell långfilm på engelska

Kvinna och man i spelåldern 20-35 år sökes till experimentell nollbudgetlångfilm på engelska.

Filmen är en abstrakt och experimentell historia om en kvinna och en man som möter varandra på en strand. De spenderar tid med varandra, samtidigt som de inte verkar vara riktigt närvarande. Filmen kommer att berättas tillsammans med foton och filmer som är tagna för över 20 år sedan. Den kommer att spelas in på engelska, så du bör vara bekväm med det, samtidigt som du också är intresserad av annorlunda och experimentella historier, eftersom denna filmen inte följer en vanlig storyline.

Jag söker en kvinna och en man i spelåldern mellan 20-35 år. Filmen kommer att spelas in i Sunne, Värmland, utan något team. Detta betyder alltså att det bara är jag och en kamera. Om du inte är bekväm med detta så ber jag dig att inte ansöka, så att du sparar både din och min tid. Men är du som jag, intresserad av att utveckla nya idéer och skapa fritt så kommer vi att fungera bra ihop. Filmen spelas in på nollbudget, och jag har ingen möjlighet att betala ut löner. Men jag betalar för de utgifter ni har, i form av resor, boende och mat om det är aktuellt. Inspelningen kommer att hålla på i ca. en vecka nu under våren.

Så här kommer processen att gå till:

1. Skicka in en video på dig själv när du pratar. Det kan handla om vad som helst, vad du känner dig bekväm med. Det går bra att prata på svenska, men jag vill också att du pratar in några meningar på engelska, så att jag kan höra hur det låter - Eftersom filmen är helt på engelska. Du behöver inte skicka in något CV eller showreel eftersom jag bara kommer att titta på filmen du spelar in.

2. Om jag tycker att du passar för rollen så får du läsa manuset. Om du sedan är intresserad av att spela rollen så träffas vi och diskuterar vidare.

Om du är intresserad av att se vad jag har gjort tidigare så finns det tillgängligt på: https://vimeo.com/pontusrundqvist och på http://pontusrundqvist.com.

Mina tidigare filmer har visats och vunnit priser på filmfestivaler i bl.a. LA.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb